Acordăm o mare importanță protecției datelor cu caracter personal și luăm subiectul foarte în serios. Prin urmare, am dori să vă oferim toate detaliile privind colectarea datelor de pe site-ul nostru web și scopurile pentru care sunt prelucrate și utilizate.

1. Colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal
Puteți vizita site-ul nostru web fără a furniza detalii personale. Colectăm doar date generale de acces care nu au legătură cu nicio informație personală, cum ar fi numele furnizorului dvs. de servicii de internet, ultima pagină pe care ați vizitat-o ​​și numele fișierului solicitat împreună cu data solicitării.
Informațiile de mai sus vor fi analizate numai pentru a ne îmbunătăți serviciile și nu permit accesul la informații despre dvs. Datele personale vor fi colectate numai dacă le distribuiți de bunăvoie în timp ce vizitați site-ul nostru web. Respectăm întotdeauna legile și reglementările relevante, în special prevederile Legii federale privind protecția datelor (Bundesdatenschutzgesetz, „BDSG”), precum și a Legii Telemedia (Telemediengesetz, „TMG”).
Datele dvs. vor fi prelucrate sau utilizate în scopuri de cercetare de piață sau de promovare numai dacă ați consimțit în mod explicit această utilizare. Datele dvs. pot fi transmise unor terți numai în cazul în care declarația dvs. de consimțământ a inclus o astfel de prevedere. În caz contrar, nicio dată nu va fi predată unei terțe părți.

2. Furnizarea de date cu caracter personal către terți
Când comandați un produs sau un serviciu pe site-ul nostru web, datele dvs. personale vor fi utilizate numai în măsura necesară pentru a efectua serviciul sau pentru a îndeplini în alt mod contractul.
În acest scop, datele dvs. pot fi transmise companiilor de transport, filialelor și instituțiilor de credit, precum și altor părți care ne ajută să ne prestăm serviciile și să îndeplinim contractul.

Putem trimite informațiile dvs. de plată către banca noastră principală pentru a aranja plata. Datele sunt accesibile și filialelor noastre. Datele dvs. nu vor fi transmise către alte terțe părți și nu vor fi utilizate în scopuri de promovare. Datele dvs. vor fi blocate la îndeplinirea obligațiilor contractuale și la plata integrală a prețului. Datele vor fi șterse după expirarea perioadelor obligatorii legale și fiscale.

3. Utilizarea cookie-urilor
Folosim așa-numitele „Cookie-uri” pentru unele pagini pentru a face serviciile noastre mai atractive și pentru a permite utilizarea addifuncții de acțiune. Cookie-urile sunt mici bucăți de date, care sunt transferate pe computerul dvs. atunci când vizitați pagina respectivă. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim vor fi șterse automat din sistemul dvs. odată ce ați încheiat sesiunea de navigare („Cookies-uri de sesiune”). Așa-numitele „cookie-uri de lungă durată” vor rămâne pe computerul dvs. și ne vor permite să vă identificăm când vizitați din nou site-ul nostru. Nici unei companii partenere cu care am putea lucra nu li se va permite să colecteze, să proceseze sau să utilizeze orice informații personale de pe site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor.
De asemenea, puteți bloca salvarea cookie-urilor pe computerul dvs. în meniul de opțiuni al browserului. Acest lucru ar putea duce însă la o funcționalitate redusă a site-ului nostru. Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri în secțiunea „ajutor” a browserului dvs.

4.Google Analytics
Site-ul nostru web folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web de către Google Inc. („Google”). Acest serviciu folosește cookie-uri, care sunt mici bucăți de date, transferate pe computerul dvs. pentru a analiza utilizarea dvs. de către un site web. Informațiile conținute în cookie-uri vor fi transmise către un server Google din Statele Unite și salvate acolo.
Adresa dvs. IP va fi procesată de Google numai într-o formă scurtată în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state membre ale Spațiului Economic European, dacă IPAnonymization este activat pe acest site web.
Adresa IP completă va fi transmisă către un server Google din Statele Unite și va fi scurtată acolo numai în cazuri excepționale. Google va utiliza apoi aceste informații în numele operatorului acestui site web pentru a evalua utilizarea site-ului web pentru a face un raport pentru operatorii site-ului web. Informațiile vor fi utilizate și pentru alte servicii legate de site-ul web. Google nu va conecta adresa dvs. IP la nicio altă informație disponibilă pentru Google.
Puteți bloca salvarea cookie-urilor în meniul de opțiuni al browserului; acest lucru ar putea duce la o funcționalitate redusă a site-ului nostru.
Puteți, de asemenea, să împiedicați Google să colecteze și să proceseze datele generate de cookie-uri și legate de utilizarea site-ului dvs. web prin descărcarea și instalarea pluginului de browser disponibil la http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

5. Social-Media și pluginuri
Veți găsi link-uri către rețelele sociale Facebook și Twitter pe site-ul nostru. Următoarele informații se aplică în ceea ce privește protecția datelor:

5.1 Facebook
Folosim linkuri către rețeaua socială externă Facebook. Acest serviciu este oferit exclusiv de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA (Facebook). Link-urile de pe site-ul nostru web sunt recunoscute prin sigla Facebook sau prin pictograma „Apreciază”.
Clickprin link-uri se vor activa pluginurile Facebook și browserul dvs. va redirecționa automat către Facebook.
Odată ce deschideți linkurile și vă conectați la contul dvs. Facebook în timp ce utilizați site-ul nostru web, informațiile despre vizita dvs. vor fi trimise către Facebook, care poate apoi să raporteze aceste informații la contul dvs. Informațiile vor fi salvate pe serverele Facebook. Puteți preveni acest lucru deconectându-vă de la contul dvs. Facebook înaintea dvs. click link-urile.
Funcționalitățile link-urilor, în special transferul informațiilor utilizatorului către Facebook, nu vor fi activate prin simpla vizitare a site-ului nostru web, ci doar prin clicklinkurile.
Vă rugăm să citiți declarația de protecție a confidențialității Facebook (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) pentru mai multe informații despre scopurile și amploarea colectării datelor de către Facebook, precum și opțiunile dvs. de modificare a setărilor de confidențialitate.

5.2 Twitter
Folosim linkuri către rețeaua socială externă Twitter. Acest serviciu este oferit exclusiv de Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SUA (Twitter). Linkurile de pe site-ul nostru web sunt recunoscute prin sigla Twitter sau prin așa-numitul buton „tweet”.
Clickprin intermediul linkurilor se vor activa pluginurile Twitter și browserul dvs. va redirecționa automat către Twitter.
Odată ce deschideți linkurile și vă conectați la contul dvs. Twitter în timp ce utilizați site-ul nostru web, informațiile despre vizita dvs. vor fi trimise către Twitter, care poate raporta aceste informații la contul dvs.
Informațiile vor fi salvate pe serverele Twitter. Puteți preveni acest lucru deconectându-vă de la contul dvs. Twitter înaintea dvs. click link-urile.
Funcționalitățile linkurilor, în special transferul informațiilor utilizatorului către Twitter, nu vor fi activate prin simpla vizitare a site-ului nostru web, ci doar de către clicklinkurile.
Vă rugăm să citiți declarația de protecție a confidențialității Twitter (http://twitter.com/about/resources/tweetbutton) pentru mai multe informații despre scopurile și amploarea colectării datelor de către Twitter, precum și opțiunile dvs. de modificare a setărilor de confidențialitate.

6. Înregistrare / Înscriere
By clickla „înscrieți-vă“ și, de asemenea, în timpul procesului de comandă, puteți deschide un cont pe site-ul nostru web. Prin prezenta vă declarați consimțământul că informațiile solicitate (informații personale și de contact), precum și datele dvs. de utilizator (parola) vor fi salvate. În cazul comenzilor viitoare, vă puteți conecta cu adresa dvs. de e-mail și parola și puteți plasa comanda fără a fi nevoie să furnizați din nou informațiile. Vă puteți retrage consimțământul cu privire la informațiile de înregistrare în orice moment, cu efect viitor

7. Securitatea datelor
Facem o copie de rezervă a site-ului nostru web și a altor sisteme împotriva pierderii, deteriorării, accesului neautorizat, modificării și / sau distribuției datelor dvs., luând măsurile tehnice și organizatorice necesare. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre și a monitorizării periodice, protecția completă nu poate fi garantată.

8. Dreptul la informare
Aveți dreptul la informații despre datele salvate și, în funcție de circumstanțe, dreptul la corectarea, blocarea sau ștergerea datelor.

9. Dreptul la retragerea consimțământului
Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, cu efect viitor


reCAPTCHA

Folosim serviciul reCAPTCHA furnizat de Google Inc. (Google) pentru a vă proteja trimiterile prin intermediul formularelor de trimitere pe internet de pe acest site. Acest plugin verifică dacă sunteți o persoană pentru a preveni utilizarea anumitor funcții ale site-ului web (ab) de către roboții spam (în special comentarii). Această interogare pentru plugin include trimiterea adresei IP și, eventual, a altor date solicitate de Google pentru serviciul Google reCAPTCHA. În acest scop, informațiile dvs. vor fi comunicate și utilizate de Google. Cu toate acestea, adresa dvs. IP este anterior trunchiată de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state care sunt părți la acordul privind Spațiul Economic European și, ca atare, este anonimizată. Numai în cazuri excepționale, o adresă IP completă este transmisă către un server Google din Statele Unite și este trunchiată acolo. În numele operatorului acestui site, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea dvs. de către acest serviciu. Adresa IP furnizată de reCaptcha din browserul dvs. nu va fi combinată cu alte date de la Google.
Această colectare de date este supusă reglementărilor Google privind protecția datelor (Google Inc.). Pentru mai multe informații despre politica de confidențialitate Google, vă rugăm să vizitați: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Prin utilizarea serviciului reCAPTCHA, sunteți de acord cu prelucrarea datelor despre dvs. de către Google în modul și scopurile stabilite mai sus.

Actualizare la 24.05.2018 

Needles&Wool Politica de Confidențialitate

 

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și partajate atunci când vizitați sau efectuați o achiziție de la Needles-and-wool.com („Site-ul”).

 

PERSONAL INFORMATION WE COLLECT

 

Când vizitați site-ul, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri care sunt instalate pe dispozitivul dvs. Additemporar, pe măsură ce navigați pe site, colectăm informații despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termenii de căutare v-au trimis către site și informații despre modul în care interacționați cu site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca „Informații despre dispozitiv”.

 

We collect Device Information using the following technologies:

 

- “Cookies” are data files that are placed on your device or computer and often include an anonymous unique identifier. For more information about cookies, and how to disable cookies, visit http://www.allaboutcookies.org.

 

- “Log files” track actions occurring on the Site, and collect data including your IP address, browser type, Internet service provider, referring/exit pages, and date/time stamps.

- "Beaconii web", "etichetele" și "pixelii" sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe site.

 

 

Additemporar, atunci când efectuați o achiziție sau încercați să efectuați o achiziție prin intermediul site-ului, colectăm anumite informații de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de expediere, informațiile de plată (inclusiv numerele cardului de credit, adresa de e-mail și numărul de telefon.) consultați aceste informații ca „Informații despre comandă”.

 

 

 

When we talk about “Personal Information” in this Privacy Policy, we are talking both about Device Information and Order Information.

 

HOW DO WE USE YOUR PERSONAL INFORMATION?

 

We use the Order Information that we collect generally to fulfill any orders placed through the Site (including processing your payment information, arranging for shipping, and providing you with invoices and/or order confirmations). Additionally, we use this Order Information to:

Comunică cu tine;

Urmăriți comenzile noastre de risc potențial sau fraudă; și

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

 

We use the Device Information that we collect to help us screen for potential risk and fraud (in particular, your IP address), and more generally to improve and optimize our Site (for example, by generating analytics about how our customers browse and interact with the Site, and to assess the success of our marketing and advertising campaigns).

 

SHARING YOUR PERSONAL INFORMATION

 

Împărtășim informațiile dvs. personale cu terțe părți pentru a ne ajuta să ne folosim informațiile personale, așa cum este descris mai sus. De exemplu, utilizăm funcția Shopify pentru a ne furniza magazinul online - puteți citi mai multe despre modul în care Shopify utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.shopify.com/legal/privacy. De asemenea, folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem cum clienții noștri utilizează Site-ul - puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Finally, we may also share your Personal Information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

 

 

BEHAVIOURAL ADVERTISING

As described above, we use your Personal Information to provide you with targeted advertisements or marketing communications we believe may be of interest to you. For more information about how targeted advertising works, you can visit the Network Advertising Initiative’s (“NAI”) educational page at http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Puteți renunța la publicitatea vizată prin:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

 

Additionally, you can opt out of some of these services by visiting the Digital Advertising Alliance’s opt-out portal at: http://optout.aboutads.info/.

 

DO NOT TRACK

Please note that we do not alter our Site’s data collection and use practices when we see a Do Not Track signal from your browser.

 

 

YOUR RIGHTS

If you are a European resident, you have the right to access personal information we hold about you and to ask that your personal information be corrected, updated, or deleted. If you would like to exercise this right, please contact us through the contact information below.

 

Additionally, if you are a European resident we note that we are processing your information in order to fulfill contracts we might have with you (for example if you make an order through the Site), or otherwise to pursue our legitimate business interests listed above. Additionally, please note that your information will be transferred outside of Europe, including to Canada and the United States.

 

DATA RETENTION

When you place an order through the Site, we will maintain your Order Information for our records unless and until you ask us to delete this information.

 

 

MINORILOR

Site-ul nu este destinat persoanelor sub vârsta de 18.

 

CHANGES

We may update this privacy policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal or regulatory reasons.

 

CONTACT

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați până la

 

trimiteți un e-mail la caba.sekesi@needles-and-wool.com sau prin poștă folosind detaliile furnizate mai jos:

 

 

Caba Sekesi, Bertha-von-Suttner, 7, Germering, 82110, Germania

 

V-ați abonat cu succes!
Acest e-mail a fost înregistrat